Start werkzaamheden – Simon Stevinstraat 4

Venlo – In opdracht van de gemeente Venlo zal Couwenbergh de komende weken de voormalige bassischool aan de Simon Stevinstraat 4 slopen. Via onze website proberen we u optimaal te informeren over onze werkzaamheden, initiatieven en overige informatie gerelateerd aan het project.

Welke werkzaamheden gaan jullie verrichten?
Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt het terrein afgezet met bouwhekken en wordt het bewaakt tegen het betreden door onbevoegden. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van asbesthoudende materialen, het leegruimen van het pand, inpandige sloopwerkzaamheden en tenslotte het machinaal slopen van het pand.

We zetten ons als gecertificeerd bedrijf volop in voor veilige (werk)omgeving en verantwoorde toekomstbestemming van restmaterialen. Hoe we dit doen, delen we vanzelfsprekend graag met u in de loop van het project.

Van wanneer tot wanneer zijn jullie aan het werk?
We voeren onze werkzaamheden doorgaans uit op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 in de periode oktober t/m december.

Ik woon/werk dichtbij de werkzaamheden, ga ik hier iets van merken?
We doen ons best om dit tot een minimum te beperken. Zo gaan we stofvorming tegen middels benevelen en plannen we het vrachtverkeer zo efficiƫnt mogelijk in. Bepaalde werkzaamheden, zoals het slopen van de funderingen, kunnen trillingen met zich meenemen. Deze zullen we tijdig via deze website aankondigen.

Wat gebeurt er na de sloop?
Na de sloop zal het terrein braakliggend zijn tot de gemeente Venlo hier een nieuwe bestemming aan heeft gegeven.